Terug

Herenfietsen kopen met de laagste prijs garantie? (0)

Een herenfiets koop je bij de grootste fietsenwinkel van Nederland. Goede service en altijd de laagste prijs. Voor 14:00 besteld = morgen in huis. Bikelove.nl, laat u fietsen!

Filters

    Geen producten gevonden...

Herenfietsen kopen met de laagste prijs garantie?

Herenfietsen kopen?

Uit het enorme aanbod van herenfietsen op Bikelove.nl zal u altijd een passend model vinden. Door nieuwe technologieën heeft de herenfiets een enorme kwaliteitsimpuls gekregen en wordt het uiterlijk bovendien steeds mooier. Wat te denken van een lifestyle-fiets als een Cortina of de Batavus BUB, dit zijn rijwielen waarmee u op zult vallen. Maar wij hebben ook een ruime keuze uit goede stadsfietsen, sportieve hybride herenfietsen of robuuste mountainbikes. De enorm populaire elektrische fiets is er uiteraard ook als herenfiets, zodat u altijd een steuntje in de rug heeft.

Uw herenfiets online kopen?

De herenfiets is een type fiets die van oudsher een hoge instap heeft middels een in meer of mindere mate horizontale bovenbuis (stang). De damesmodellen werden uitgerust met een lage instap zodat die met hun rok gemakkelijk op de fiets konden stappen. Als heer had u hier natuurlijk geen probleem mee en zwiebert een ieder zo zijn been over het zadel en/of bagagedrager. Herenfietsen zijn technisch verder altijd gelijk aan de damesvarianten, ook zijn er geen verschillen in prijs. Het komt een enkele keer voor dat een fabrikant de speciale lage instap iets duurder maakt, maar dit is doorgaans niet gebruikelijk.

Herenfietsen per merk

Om het iets overzichtelijker te maken verwijzen wij u alvast naar een paar pagina's met herenfietsen van onze topmerken. Bij Bikelove.nl verkopen we alleen herenfietsen van topkwaliteit. Dit zult u merken als u door ons assortiment heen gaat en daadwerkelijk uw fiets gaan kiezen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box