Terug

Verzenden & retourneren

Bezorging Fietsen

Wij werken er hard aan om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Als uw bestelling voor 14.00 uur bij Bikelove binnen is heeft u uw fiets, accessoires en onderdelen meestal de volgende werkdag al in huis. Bestellingen die wij na vrijdag 14:00 uur ontvangen worden Dinsdag geleverd. Bikelove.nl bezorgt fietsen op Maandag t/m Vrijdag.

Alle fietsen en accessoires worden bezorgt via onze pakketvervoerders DHL en PostNL. U ontvangt een e-mail met track en trace code waarmee u kunt zien wanneer uw fiets wordt geleverd.

Heeft u ook een kratje, mandje of een slot bijbesteld, wordt deze apart geleverd. U ontvangt uw bestelling in meerdere leveringen.
Houd er rekening mee dat dit slechts een richtlijn is en geen garantie.

Verzendkosten fietsen:
Bikelove.nl bezorgt de fietsen bij u thuis voor €10,-

Verzendkosten accessoires en onderdelen:
De verzendkosten voor fietsonderdelen en accessoires zijn €4,95
Boven de €100,- worden accessoires en onderdelen gratis verzonden.

Retourneren

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van aankopen bij Bikelove.nl het recht op een afkoeling periode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag u gebruik maken van het herroepingsrecht. Een product mag u dan retour sturen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en zonder zichtbare gebruikssporen (uitzondering zijn elektrische fietsen waar software wordt ge-upload met gegevens van de klant, daar worden administratiekosten voor in rekening gebracht. Vraag hiervoor naar de voorwaarden retourneren elektrische fiets). Voor ruilen of retourneren kunt u mailen met [email protected] Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren.

Let op: Onderdelen/componenten voor Elektrische fietsen kunt u niet retourneren. Als u er niet zeker van bent of u het juiste product besteld neem dan eerst contact op met ons.

Verkeerd artikel ontvangen
Indien u een verkeerd artikel heeft gekregen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Beschadigd artikel ontvangen
Indien de bestelling bij ontvangst beschadigd is of niet goed functioneert, neem dan altijd eerst contact met ons op. In overleg lossen wij de klacht dan zo snel mogelijk op.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box